Hjem > Nyheder > Industri Nyheder

Hvad er udsigten til McDonalds bestillingsmaskine

2021-05-18

I dag, selvom fastfood er blevet en vigtig kraft på vores cateringmarked, der effektivt fremmer udviklingen af ​​cateringøkonomien, er de problemer, der findes i cateringbranchen, gradvist blevet fremtrædende.

Årsagerne er groft opdelt i to aspekter:
1. Kvalitetsniveauet for restaurantmedarbejdere er ujævnt, og personalestrømmen er stor.
2. Løn, forsikring og ophold af personale kan ikke garanteres fuldt ud, og kvaliteten af ​​service og serviceindstilling kan ikke følge med tidenes udvikling.

Hvordan kan vi forbedre servicekvaliteten, forbedre restaurantens konkurrenceevne og reducere omkostningerne? Ifølge den originale model er det ikke muligt. Kun fleksibilitet kan ændre status quo. I dag skubbes McDonalds madbestillingsmaskiner på spisebordet som en af ​​løsningerne. Det sparer servicepersonale og forbedrer effektiviteten. Denne form for McDonalds bestillingsmaskine er meget populær i forskellige fastfood-restauranter. Det er let at betjene, smukt i udseende og spiller også en rolle i restaurantens udsmykning. For fastfood-restauranter er dette udgangspunktet for reformen. Jeg tror, ​​at en økonomisk og praktisk McDonalds bestillingsmaskine i den nærmeste fremtid vil blive prissat til at tjene samfundet og tjene alle.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept